Sådan får du Codice Fiscale online – Ultimativ guide

Hvordan får man en italiensk skattekode – Codice Fiscale online?

Hvis du spekulerer på, om du kan du få en Codice Fiscale online (italiensk skattenummer / italiensk skattekode/italiensk skatte-id )  svaret er JA! Det er gratis & nemt, selvom det først kan være forvirrende, selv efter at have søgt på “Codice Fiscale Italy online” eller lignende søgeord i Google fik man ingen gode svar.
 
Alle kan få det, jeg forsikrer dig, selvom du ikke er i Italien endnu og ikke har dit visum endnu & opholdstilladelse (permesso di soggiorno).
 
Hvorfor er jeg så sikker på at skrive det? Fordi jeg har delt information mod betaling med folk fra de fleste lande i verden, hvordan man får Codice Fiscale i Italien online eller offline i mange år.
 
Med lidt tålmodighed har alle fået deres Codice Fiscale for lidt eller ingen indsats. Bare stol på processen & ★ 5 Google Anmeldelser & få din Codice Fiscale online.
 
Du kan altid spørg hjælp til at udfylde Codice Fiscale-formularen for dig, hvis det virker for kompliceret at udfylde det (det er det ikke! 😉 ). Heldigvis kan du som et alternativ, hvis du ikke er i Italien endnu, ansøge på enhver italiener konsulære myndigheder i dit bopælsland.
 
De fleste tilfælde kan alt gøres online, uden at du behøver at rejse til hovedstaden (eller nogle af de største byer) i dit land. Det kan være meget hurtigt eller tage mere tid end at anvende det selv online, da du bør få en før snarere end senere for at undgå stress senere, især hvis du ikke er fortrolig med den italienske bureaukratik.

Hvordan får jeg Codice Fiscale online?

Sådan ansøger du nemt om en italiensk skattekode (hvordan laver du Codice Fiscale online) i 3 trin:

Processen til hvordan ansøger du om Codice Fiscale fra USA online & hvordan man ansøger om Codice Fiscale fra USA

hvordan man ansøger om Codice Fiscale fra Storbritannien, er det samme,

er ligegyldigt fra hvilket land du søger fra, inden for eller uden for EU (inkluderet Schengen-lande).

1. DOWNLOAD CODICE FISCALE ANSØGNINGSFORMULAR 

Udskriv og udfyld den officielle formular fra Agenzia delle Entrates hjemmeside, skriv dine oplysninger direkte til .pdf (anbefales). (form og instruktioner er i ENGELSKTYSKSPANSK ITALISK | FRANSK | SLOVENISK

Fuld vejledning hvordan udfylder man Codice Fiscale-formularen?

For at lære hurtigt hvordan du udfylder Codice Fiscale-formularen:
 
PS: Provinsen forbliver EE, da du skal indsætte din bopælsadresse i dit hjemland (IKKE I ITALIEN),
P.S.S.: Sørg for at indsætte fødselsdagsdato som DAG/MÅNED/ÅR (og ikke som i US MÅNED/DAG/ÅR).

2. UDSKRIV & SIGN & SCAN FORMULAREN

Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du udfylde det med en kuglepen med STORE BOGSTAVER. For hurtig & nem .pdf-scanning, du kan bruge gratis app som “Evernote Scannable” til iOS eller CamScanner til Android. P.S.: Du kan altid bruge den samme procedure til at ændre din Codice Fiscale online efter navneændring. Bare tag X’et i .pdf til 2 (i stedet for 1) og tilføj din nuværende Codice Fiscale.

3. SEND EMAIL FOR AT SØGE OM DIN CODICE FISCALE

Send e-mailen for at ansøge om din Codice Fiscale online sammen med dit gyldige pashovedsidekopi eller EU-borger-ID-kortkopi med signaturside synlig (nogle gange på bagsiden af ​​ID-kortet) & prøv at holde størrelsen få MB.

Hvor længe skal man få Codice Fiscale online?

Normalt tager det få arbejdsdage (juli/august/september, december/januar kan tage længere tid pga. ferieperioder). du vil modtage din gyldige Codice Fiscale italienske skattekode tilbage, ligesom denne:
 
 
PS: Hvis de svarer og beder om et gyldigt visum & levetilladelse (permesso di soggiorno), prøv en anden Agenzia della Entrate-e-mail.
P.S.S: Tjek, at alle oplysninger er korrekte, og besvar i givet fald den samme e-mail, hvis det er nødvendigt, for rettelsen.

Hvordan kan jeg få Codice Fiscale i Italien, når jeg først er her?

Sådan ansøger du om Codice Fiscale fra Italien & Sådan ansøger du om Codice Fiscale fra Italien, Sådan ansøger du om italiensk skattekode & Sådan ansøger du om en italiensk skattekode: Jeg har allerede har også skrevet, hvordan man får Codice Fiscale i Italien & hvordan får du Codice Fiscale i Milano & hvordan du får Codice Fiscale i Rom eller enhver anden by i Italien, du befinder dig i, processen er altid den samme.
 
Ansøg online med din bopælsadresse, eller gå til et lokalt Agenzie delle Entrate-kontor. Hvis du kom ind i landet med et medarbejdervisum, er du allerede ejer af skattekoden, da den blev udstedt med visum til Italienske diplomatiske agenter eller konsulater i udlandet.
 
Du kan gå til et italiensk skattekontor, der er til stede i alle andre større byer i Italien, og udfylde en formular til din personlige italienske skattekode – Codice Fiscale. På kontoret får du et udskrevet A4-papir, der har din officielle skattekode på.
 
Pro-tip: Du kan allerede medbringe den trykte & udfyldt formular med dig. Medbring også kopien af dit dokument (gyldigt pas eller id-kort udstedt af det lokale land, hvor du bor. Gyldige skal også have foto og signatur.
 
Så skal du bare medbringe din  udfyldte ansøgningsformular & dit ID til det nærmeste kontor hos Agenzia delle Entrate (italiensk skattemyndighed). For at finde den nærmeste, skal du bare søge efter “Agenzie delle Entrate” i Google maps i din by i Italien.
 
Bedre altid gå om morgenen, tidligt, nogle dage er de også lukket for offentliggørelse. Få dit que-nummer og vent på din tur. De vil indtaste dine data og med det samme give dig den officielle papirversion af dit unikke skatteidentifikationsnummer Italien ( Italiensk skattekode).
 
Hvis du ikke har en printer, kan du e-maile til . pdf til en af ​​de mange “copisterier” (printere og kopimaskiner) og lad dem printe den for dig. Du kan også finde en kopi afCodice Fiscale-ansøgningsskemaet på engelsk på kontoret for Agenzia delle Entrate (italiensk skattemyndighed).

Du kan også finde en liste over alle kontorerne for Agenzia delle Entrate (italiensk skattemyndighed) online: https://www1.agenziaentrate.gov.it/indirizzi/agenzia/uffici_locali/lista.htm?m=2&pr=MI

Hvis du har ansøgt om et italiensk sygesikringskort (Tessera Sanitaria), modtager du kortet, og det vil have din  Codice Fiscale (italiensk < b>skattekode) trykt på bagsiden af ​​Tessera Sanitaria.

Hvordan får man et Codice Fiscale-kort (plastikkort)?

Der er ikke noget separat plastikkort længere, men som et alternativ kan du bruge gratis apps som “iTesserino“, der genererer stregkode fra din Codice Fiscale for altid at have den med dig til at vise , når det er nødvendigt til scanninger, f.eks. på lægekontoret eller når du sender en pakke fra det italienske postkontor – Poste Italiane (fungerer på samme måde som appen til alle dine Shops-loyalitetskort som Stocard).

Måske har du nogle gange undret dig over, hvad et italiensk skatte-id er?

For enkeltpersoner er Codice Fiscale det italienske nationale identifikationsnummer og skattekode, genereret på basis af personlige data baseret og består af 16 alfanumeriske tegn. Italian Tax Identification Number Codice Fiscale (TIN) ligner Social Security Number (SSN) i USA, National Insurance Number i Storbritannien , NIE-nummeret i Spanien & BSN-nummeret i Holland. Alle skatte-id er unikt.
 
Codice Fiscale er en personlig og unik kombination af bogstaver og tal for at identificere enhver person i Italien . Den eneste gyldige Codice Fiscale (italiensk skattekode) er kun udstedt direkte af Agenzia delle Entrate (italiensk skattemyndighed) og det beregnes ud fra personlige oplysninger fulde navn(e) og efternavn(e), dato og fødselsamt. Det har heller ikke noget billede af ejeren (som enhver anden andet gyldigt ID).

Hvordan generer du din Codice Fiscale?

Du kan selv beregne din ikke-officielle Codice Fiscale for at tjekke, om den er gyldig (eller/og om du ikke husker at have en). Codice Fiscale opslag: Fiscal Code Italy generator / Codice Fiscale generator: Italiensk skattekodeberegner og klare introduktioner hvordan du genererer din italienske skattekode.

Hvordan tjekker jeg min Codice Fiscale?

Tjek gyldigheden af ​​din Codice Fiscale med klare indikationer. En Codice Fiscale (italiensk skattekode) ligner et US CPR-nummer (SSN), men vær opmærksom på, at “SSN” i Italien betyder noget helt andet.

Codice Fiscale er gyldig, men du har ikke certifikatet længere?

Du kan altid spørge den nye. Processen er altid den samme end at bede om et nyt Codice Fiscale Certificate.

Hvad kan du gøre med dit skattenummer?

Skatte-id er ikke kun til at betale skat i Italien. Udover at have brug for det for at kunne studere og arbejde i Italien (også som freelancer), for at åbne en bankkonto, at leje (i mere end 30 dage) eller købe et hus, underskrive forsyningskontrakter, endda foretage køb online, eller simpelthen for at få en SIM/mobiltelefonkontrakt og mange flere lejligheder til at modtage adgang til en række forskellige tjenester. SIM-kort som Iliad du kan også bare købe nu fra supermarkeder som ESSELUNGA.
 
De fleste tilfælde skal du selv registrere dig hos den italienske nationale sundhedstjeneste (SSN – Servizio Sanitario Nazionale), hvis du bliver her i længere tid end 90 dage og har brug for det selv efter at have brugt Codice Fiscale (italiensk skattekode) til at registrere med den italienske nationale sundhedstjeneste (SSN – Servizio Sanitario Nazionale), vil det italienske sygesikringskort (Tessera Sanitaria) have < /b>Codice Fiscale Italien trykt bagved, så du nemt kan bruge det, når du bliver bedt om at scanne det.
 
Det italienske sygesikringskort (Tessera Sanitaria) har samme varighed af opholdstilladelse, mens Codice Fiscale ( italiensk skattelov) udløber ikke. Det betyder, at selv når det italienske sygesikringskort (Tessera Sanitaria) udløber, kan du stadig bruge det som en italiensk skattekode (skatteidentifikationsnummer Italia).
 
Jeg håber, jeg har besvaret dit spørgsmål, Sådan får du Codice Fiscale online Italien, nu, hvis ikke, kan du altid FÅ MIN HJÆLP  (tjek alle gratis oplysninger, eller bed om hjælp). Held og lykke for dig ophold i Italien for fritid & studere eller måske endda starte dit nye (arbejds)liv her! Du vil ikke fortryde din beslutning for at komme her. Maden er allerede så god! God fornøjelse 😉

Jeg ville være mere end glad for at kunne hjælpe:
FÅ HJÆLP TIL AT UDFYLDE ANSØGNINGSFORMULAREN TIL DIG