Hvordan få Codice Fiscale online – Ultimate Guide

Hvordan får jeg en italiensk skattekode – Codice Fiscale på nettet?

Hvis du lurer på om du kan du få en Codice Fiscale online ( italiensk skattenummer / italiensk skattekode / italiensk skatte-ID )  svaret er JA! Det er gratis & enkelt, selv om det først kan være forvirrende, selv etter å ha søkt «Codice Fiscale Italy online» eller lignende søkeord i Google fikk ikke noen gode svar.
 
Alle kan få det, jeg forsikrer deg, selv om du ikke er i Italia ennå og ikke har visumet ditt ennå & oppholdstillatelse (permesso di soggiorno).
 
Hvorfor er jeg så trygg på å skrive det? Fordi jeg har delt informasjon mot betaling med folk fra de fleste landene i verden, hvordan man får tak i Codice Fiscale i Italia online eller offline i mange år.
 
Med lite tålmodighet har alle fått sin Codice Fiscale for liten eller ingen innsats. Bare stol på prosessen & ★ 5 Google Anmeldelser & få din Codice Fiscale på nettet.
 
Du kan alltid be om hjelp til å fylle ut Codice Fiscale-skjema for deg hvis det virker for komplisert å fylle ut det (det er det ikke! 😉 ). Heldigvis, som et alternativ, hvis du ikke er i Italia ennå, kan du søke på hvilken som helst italiensk konsulære myndigheter i ditt bostedsland.
 
De fleste tilfellene kan alt gjøres online, uten å måtte reise til hovedstaden (eller noen største byer) i landet ditt. Det kan gå veldig fort eller ta mer tid enn å bruke det selv på nettet, da du bør få en før heller enn senere for å unngå stress senere, spesielt hvis du ikke er kjent med det italienske byråkratikken.

Hvordan får jeg Codice Fiscale på nettet?

Hvordan søke om en italiensk skattekode (hvordan lage Codice Fiscale online) i 3 trinn enkelt:

Prosessen til hvordan søke om Codice Fiscale fra USA på nettet & hvordan søke om Codice Fiscale fra USA

hvordan søke om Codice Fiscale fra Storbritannia, er det samme,

spiller ingen rolle fra hvilket land du søker fra, innenfor eller utenfor EU (inkludert Schengen-land).

1. LAST NED SØKNADSSKJEMA FOR KODICE FISCALE 

Skriv ut og fyll ut det offisielle skjemaet fra Agenzia delle Entrate-nettstedet, skriv informasjonen din direkte til .pdf (anbefalt). (skjema og instruksjoner er i ENGELSKTYSKSPANSK ITALISK | FRANSK | SLOVENISK

Full guide hvordan fyller du ut Codice Fiscale-skjemaet?

For å lære raskt hvordan du fyller ut Codice Fiscale-skjemaet: FORUDfylt KODICE SØKNADSSKJEMA FOR Å SØKE – SIIM METSLA
 
PS: Provinsen forblir EE, siden du må angi bostedsadressen din i hjemlandet (IKKE I ITALIA),
P.S.S.: Sørg for å sette inn bursdagsdato som DAG/MÅNED/ÅR (og ikke som i USA MÅNED/DAG/ÅR).

2. SKRIV UT & SIGNER & SKANN SKJEMAET

Hvis du ikke har gjort det ennå, fyll den ut med penn med STORE BOKSTAVER. For rask & enkel .pdf-skanning du kan bruke gratis app som «Evernote Scannable» for iOS eller CamScanner for Android. P.S.: Du kan alltid bruke samme prosedyre for å endre Codice Fiscale på nettet etter navneendring. Bare legg X i .pdf til 2 (i stedet for 1) og legg til din nåværende Codice Fiscale.

3. SEND E-POST FOR Å SØKE OM DIN CODICE FISCALE

Send e-posten for å søke om din Codice Fiscale online sammen med kopien av ditt gyldige pass på hovedsiden eller EU-borger-ID-kortkopi med signaturside synlig (noen ganger på baksiden av ID-kortet) & prøv å holde størrelsen noen få MB.

Hvor lenge skal jeg få Codice Fiscale på nettet?

Vanligvis tar det noen arbeidsdager (juli/august/september, desember/januar kan ta lengre tid på grunn av ferieperioder). du vil motta tilbake din gyldige Codice Fiscale italiensk skattekode, akkurat som denne:
 
 
PS: Hvis de svarer og ber om gyldig visum & levetillatelse (permesso di soggiorno), prøv en annen Agenzia della Entrate-e-post.
P.S.S: Sjekk at all informasjon er korrekt, og i tilfelle svar på samme e-post, om nødvendig, for retting.

Hvordan kan jeg få Codice Fiscale i Italia, når jeg allerede er her?

Slik søker du om Codice Fiscale fra Italia & Slik søker du om Codice Fiscale fra Italia, Slik søker du om italiensk skattekode & Slik søker du om en italiensk skattekode: Jeg har allerede har også skrevet hvordan du får tak i Codice Fiscale i Italia & hvordan får du inn Codice Fiscale Milano & hvordan du får tak i Codice Fiscale i Roma eller en annen by i Italia du befinner deg i, prosessen er alltid den samme.
 
Søk på nettet med bostedsadressen din eller gå til et lokalt Agenzie delle Entrate-kontor. Hvis du kom inn i landet med et ansattvisum, er du allerede eieren av skattekoden, ettersom den ble utstedt med visumet til Italienske diplomatiske agenter eller konsulater i utlandet.
 
Du kan gå til et italiensk skattebyrå som er til stede i alle andre større byer i Italia og fylle ut et skjema for din personlige italienske skattekode – Codice Fiscale. På kontoret får du et utskrevet A4-papir som har din offisielle skattekode på.
 
Profftips: Du kan allerede ta med den trykte & fylt ut skjemaet med deg. Ta også med deg kopien av dokumentet ditt (gyldig pass eller ID-kort utstedt av det lokale landet du bor. Gyldige må også ha bilde og signatur.
 
Deretter trenger du bare å ta med det utfylte søknadsskjemaet & ID-en din til nærmeste-kontoret til Agenzia delle Entrate (italiensk skattemyndighet). For å finne den nærmeste, søk bare etter “Agenzie delle Entrate” i Google maps i byen din i Italia.
 
Bedre alltid gå om morgenen, tidlig, noen dager er de også stengt for publisering. Få ditt que-nummer og vent på din tur. De vil legge inn dataene dine og umiddelbart gi deg den offisielle papirversjonen av ditt unike skatteidentifikasjonsnummer Italia ( Italiensk skattekode).
 
Hvis du ikke har en skriver, kan du e-poste .pdf-filen til en av de mange “copisteria” (skrivere og kopimaskiner) og la dem skrive det ut for deg. Du kan også finne en kopi avCodice Fiscale-søknadsskjemaet på engelsk på kontoret til Agenzia delle Entrate (italiensk skattemyndighet).

Du kan også finne en liste over alle kontorene til Agenzia delle Entrate (italiensk skattemyndighet) på nettet: https://www1.agenziaentrate.gov.it/indirizzi/agenzia/uffici_locali/lista.htm?m=2&pr=MI

Hvis du har søkt om et italiensk sykeforsikringskort (Tessera Sanitaria) vil du motta kortet og det vil ha din  Codice Fiscale (italiensk < b>skattekode) trykt på baksiden av Tessera Sanitaria.

Hvordan får jeg Codice Fiscale-kort (plastkort)?

Det er ikke noe eget plastkort lenger, men som et alternativ kan du bruke gratisapper som “iTesserino” som genererer strekkode fra Codice Fiscale for å alltid ha den med deg for å vise , når det er nødvendig for skanninger, for eksempel på legekontoret eller når du sender en pakke fra det italienske postkontoret – Poste Italiane (fungerer på samme måte som appen for alle dine Shops-lojalitetskort som Stocard).

Kanskje du noen ganger har lurt på hva en italiensk skatte-ID er?

For enkeltpersoner er Codice Fiscale det italienske nasjonale identifikasjonsnummeret og skattekoden, generert på grunnlag av personlige data basert og består av 16 alfanumeriske tegn. Italian Tax Identification Number Codice Fiscale (TIN) ligner på Social Security Number (SSN) i USA, National Insurance Number i Storbritannia , NIE-nummeret i Spania & BSN-nummeret i Nederland. Alle skatte-ID er unikt.
 
Codice Fiscale er en personlig og unik kombinasjon av bokstaver og tall for å identifisere enhver person i Italia. Den eneste gyldige Codice Fiscale (italiensk skattekode) er kun utstedt direkte av Agenzia delle Entrate (italiensk skattemyndighet) og det beregnes ut fra personlig informasjon fullt navn og etternavn, dato og fødselsfylke. Den har heller ikke noe bilde av eieren (som enhver annen gyldig ID).

Hvordan genererer du Codice Fiscale?

Du kan selv beregne din ikke-offisielle Codice Fiscale for å sjekke om den er gyldig (eller/og om du ikke husker å ha en). Codice Fiscale-oppslag: Fiscal Code Italy-generator / Codice Fiscale-generator: Italiensk skattekodekalkulator og tydelige introduksjoner hvordan du genererer din italienske skattekode.

Hvordan sjekker jeg min Codice Fiscale?

Sjekk gyldigheten til Codice Fiscale med klare indikasjoner. En Codice Fiscale (italiensk skattekode) ligner på et US personnummer (SSN), men vær oppmerksom på at “SSN” i Italia betyr noe helt annet.

Codice Fiscale er gyldig, men du har ikke sertifikatet lenger?

Du kan alltid spørre den nye. Prosessen er alltid den samme enn å be om et nytt Codice Fiscale Certificate.

Hva kan du gjøre med skattenummeret ditt?

Skatte-ID er ikke bare for å betale skatt i Italia. I tillegg til å trenge det for å kunne studere og jobbe i Italia (også som frilanser), for å åpne en bankkonto, for å leie (i mer enn 30 dager) eller kjøpe et hus, signere brukskontrakter, til og med foreta kjøp på nettet, eller ganske enkelt for å få en SIM/mobiltelefonkontrakt og mange flere anledninger til å få tilgang til en rekke tjenester. SIM-kort som Iliad du kan også bare kjøpe nå fra supermarkeder som ESSELUNGA.
 
De fleste tilfellene må du registrere deg selv hos italiensk nasjonale helsetjeneste (SSN – Servizio Sanitario Nazionale), hvis du bor her i lengre tid enn 90 dager og trenger det selv etter å ha brukt Codice Fiscale (italiensk skattekode) for å registrere deg med den italienske nasjonale helsetjenesten (SSN – Servizio Sanitario Nazionale), vil det italienske helsetrygdkortet (Tessera Sanitaria) ha Codice Fiscale Italia skrives bak den for enkel bruk når du blir bedt om å skanne den.
 
Det italienske helsetrygdkortet (Tessera Sanitaria) har samme varighet på oppholdstillatelsen mens Codice Fiscale ( italiensk skattekode) utløper ikke. Det betyr at selv når det italienske helsetrygdkortet (Tessera Sanitaria) utløper, kan du fortsatt bruke det som en italiensk skattekode (skattenummer Italia).
 
Jeg håper jeg svarte på spørsmålet ditt, Hvordan få Codice Fiscale online Italia, nå, hvis ikke, kan du alltid FÅ MIN HJELP (sjekk ut all gratis info eller be om hjelp). Lykke til for deg å bo i Italia for fritid & studere eller kanskje til og med starte ditt nye (arbeids)liv her! Du vil ikke angre på at du har kommet hit. Allerede maten er så god! Nyt 😉 Jeg vil være mer enn glad for å kunne hjelpe: FÅ HJELP TIL Å FYLLE SØKNADEN SKJEMA FOR DEG