Codice Fiscalen hankkiminen verkossa – Ultimate Guide

Kuinka saada italialainen verotunnus – Codice Fiscale verkossa?

Jos mietit, voitko saada Codice Fiscalen verkosta (italialainen veronumero / italialainen verotunnus / italialainen verotunnus )  vastaus on KYLLÄ! Se on ilmainen & helppoa, vaikka se voi aluksi olla hämmentävää, vaikka haku “Codice Fiscale Italy verkossa” tai vastaavilla Googlen avainsanoilla ei saanut hyviä vastauksia.
 
Kaikki voivat saada sen, vaikka et olisi vielä Italiassa eikä sinulla vielä ole viisumia & oleskelulupa (permesso di soggiorno).
 
Miksi olen niin luottavainen kirjoittaessani sen? Koska olen jakanut maksua koskevia tietoja ihmisille useimmista maailman maista, kuinka saada Codice Fiscale Italiassa verkossa tai offline-tilassa useiden vuosien ajan.
 
Jokaisella on vähällä kärsivällisyydellä Codice Fiscalensa hankittu pienellä vaivalla tai ei ollenkaan. Luota vain prosessiin & Googlen arvostelu & Ota Codice Fiscale verkkoon.

Kuinka saan Codice Fiscalen verkkoon?

Italian verokoodin hakeminen (Codice Fiscalen tekeminen verkossa) helposti kolmessa vaiheessa:

Prosessi miten haet Codice Fiscale -ohjelmaa Yhdysvalloista verkossa & kuinka hakea Codice Fiscalea Yhdysvalloista

kuinka hakea Codice Fiscalea Isosta-Britanniasta, on sama,

ei ole väliä mistä maasta haet EU:n sisällä tai sen ulkopuolella (mukaan lukien Schengen-maat).

1. LATAA CODICE-VEROTUSHAKEMUSLOMAKE 

Tulosta ja täytä virallinen lomake Agenzia delle Entraten verkkosivustolta, kirjoita tietosi suoraan .pdf-tiedostoon (suositus). (lomake ja ohjeet ovat osoitteessa SUOMISAKSANESPANJA ITALIA | RANSKA | SLOVENIA

Täydellinen opas miten Codice Fiscale -lomake täytetään?

Lisätietoja Codice Fiscale -lomakkeen täyttämisestä: VALMISTETTU KOODI VEROTUSHAKULOMAKE HAKEMINEN – SIIM METSLA
 
P.S.: Provinssi pysyy EE, koska sinun on lisättävä asuinmaasi osoite (EI ITALIASSA),
P.S.S.: Muista lisätä syntymäpäivän muoto PÄIVÄ/KUUKAUSI/VUOSI (eikä US KUUKAUSI/PÄIVÄ/VUOSI).

2. TULOSTUS & ALLEKIRJOITTAA & SKANNA LOMAKE

Jos et ole vielä tehnyt sitä, täytä se kynällä ISOILLA KIRJAIMILLA. Nopeille & helppo .pdf-skannaus voit käyttää ilmaista sovellusta, kuten “Evernote Scannable” iOS:lle tai CamScanner Androidille. P.S.: Voit aina käyttää samaa menettelyä vaihtaaksesi Codice Fiscalesi verkossa nimenvaihdon jälkeen. Paitsi X .pdf-muodossa 2:ksi (1:n sijaan) ja lisää nykyinen Codice Fiscale.

3. LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI HAKEMAMAAN KOODEKSIVEROTUSTASI

Lähetä sähköposti Codice Fiscalen online-hakemukseen yhdessä voimassa olevan passin pääsivukopion kanssa tai EU-kansalaisen henkilökortin kopio, jossa allekirjoitussivu näkyvissä (joskus henkilökortin takana) & yritä säilyttää muutaman megatavun koko.

Kuinka kauan Codice Fiscale on verkossa?

Yleensä se kestää muutaman työpäivän (heinä/elokuu/syyskuu, joulu/tammikuu voi kestää pidempiä lomakausia). saat takaisin voimassa olevan Italian Codice Fiscale -verokoodisi, kuten tämä:
 
 
P.S.: Jos he vastaavat ja pyytävät voimassa olevaa viisumia & oleskelulupa (permesso di soggiorno), kokeile toista Agenzia della Entrate -sähköpostia.
P.S.S. Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein, ja vastaa tarvittaessa samaan sähköpostiin ja pyydä korjaus.

Kuinka saan Codice Fiscalen Italiasta, kun olen jo täällä?

Codice Fiscalen hakeminen Italiasta & Codice Fiscalen hakeminen Italiasta, Italian verokoodin hakeminen & Italian verokoodin hakeminen: Olen jo ovat myös kirjoittaneet kuinka saada Codice Fiscale Italiassa & miten saat Codice Fiscalen Milano & kuinka hankit Codice Fiscalen Roomasta tai mistä tahansa muusta Italian kaupungista, jossa olet, prosessi on aina sama.
 
Hae verkossa maasi asuinosoitteella tai mene paikalliseen Agenzie delle Entraten toimistoon. Jos tulit maahan työntekijäviisumilla, olet jo verokoodin omistaja, koska se myönnettiin viisumin kanssa Italian diplomaattiset edustajat tai konsulaatit ulkomailla.
 
Voit mennä Italian veroviraston toimistoon, joka on jokaisessa muussa Italian suuremmassa kaupungissa, ja täyttää lomakkeen henkilökohtaisesta Italian verotunnuksestasi – Codice Fiscale. Toimistolla saat tulostetun A4-paperin, jossa on virallinen verotunnuksesi.
 
Provinkki: Voit jo tuoda painetun & täytetty lomake kanssasi. Ota mukaasi myös kopio asiakirjastasi (voimassa oleva passi tai paikallisen asuinmaan myöntämä henkilökortti. Kelvollisilla on myös oltava valokuva ja allekirjoitus.
 
Sitten sinun tarvitsee vain tuoda täytetty hakulomake & henkilötodistuksesi lähimpään Agenzia delle Entraten (Italian veroviraston) toimistoon. Löytääksesi lähimmän hae vain “Agenzie delle Entrate” Google Mapsista omassa kaupungissasi Italiassa.
 
Parempi mennä aina aamulla, aikaisin, joskus ne ovat kiinni myös julkaisua varten. Hanki que-numerosi ja odota vuoroasi. He syöttävät tietosi ja toimittavat välittömästi sinulle virallisen paperiversion yksilöllisestä verotunnistenumerostasi Italia ( Italian verotunnus).
 
Jos sinulla ei ole tulostinta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen . pdf johonkin monista “copisteria” (tulostimet ja kopiokoneet) ja anna heidän tulostaa se puolestasi. Löydät myös kopion Codice Fiscale -hakemuslomakkeesta englanniksi Agenzia delle Entraten (Italian veroviraston) toimistosta.

Löydät myös luettelon kaikista Agenzia delle Entraten (Italian veroviraston) toimistoista verkossa: https://www1.agenziaentrate.gov.it/indirizzi/agenzia/ufffici_locali/lista.htm?m=2&pr=MI

Jos olet hakenut italialaista sairausvakuutuskorttia (Tessera Sanitaria), saat kortin ja siinä on  Codice Fiscale (italialainen < b>verokoodi), joka on painettu Tessera Sanitaran takaosaan.

Kuinka hankin Codice Fiscale -kortin (muovikortti)?

Ei ole enää erillistä muovikorttia, mutta vaihtoehtona voit käyttää ilmaisia ​​sovelluksia, kuten iTesserino, joka luo viivakoodin Codice Fiscale -laitteestasi, jotta se on aina mukanasi. , kun tarvitaan skannauksia, esimerkiksi lääkärin vastaanotolla tai lähetettäessä paketti Italian postista – Poste Italiane (toimii samalla tavalla kuin sovellus kaikille Shops-kanta-asiakaskorteille, kuten Stocard).

Ehkä olet joskus miettinyt, mikä on italialainen verotunnus?

Yksityishenkilöille Codice Fiscale on Italian kansallinen tunnistenumero ja verotunnus , jotka on luotu henkilötietojen perusteella ja koostuu 16 aakkosnumeerisesta merkistä. Italian Tax Identification Number Codice Fiscale (TIN) on samanlainen kuin Social Security Number (SSN) Yhdysvalloissa ja kansallinen vakuutusnumero Isossa-Britanniassa , NIE-numero Espanjassa & BSN-numero Alankomaissa. Jokainen verotunnus on yksilöllinen.
 
Codice Fiscale on henkilökohtainen ja ainutlaatuinen kirjainten ja numeroiden yhdistelmä tunnistamaan kaikki Italiassa asuvat henkilöt . Ainoa voimassa oleva Codice Fiscale (italialainen verotunnus) on vain suoraan Agenzia delle Entrate (Italian veroviranomainen) myöntämä ja se lasketaan henkilötiedoista koko nimi(t) ja sukunimi(t), päivämäärä ja syntymäkunta. Siinä ei myöskään ole valokuvaa omistajasta (kuten muissakaan muu voimassa oleva henkilöllisyystodistus).

Kuinka luoda Codice Fiscale?

Voit itse laskea epävirallisen Codice Fiscalesi tarkistaaksesi, onko se voimassa (tai/tai jos et muista sellaista). Codice Fiscale -haku: Fiscal Code Italy -generaattori / Codice Fiscale -generaattori: Italian verokoodilaskin ja selkeät esittelyt luomiseen Italian verokoodisi.

Miten tarkistan Codice Fiscaleni?

Tarkista Codice Fiscalesi voimassaolo selkein merkinnöin. Codice Fiscale (Italian Tax Code) on samanlainen kuin Yhdysvaltain sosiaaliturvatunnus (SSN), mutta muista, että “SSN” tarkoittaa Italiassa jotain aivan muuta.

Codice Fiscale on voimassa, mutta sinulla ei ole enää varmennetta?

Aina voi kysyä uudelta. Prosessi on aina sama kuin uuden Codice Fiscale -sertifikaatin pyytäminen.

Mitä voit tehdä veronumerollasi?

Verotunnus ei ole tarkoitettu vain verojen maksamiseen Italiassa. Sen lisäksi, että se on tarpeen opiskella ja työskennellä Italiassa (myös freelancerina), avata pankkitili, vuokrata (yli 30 päiväksi) tai ostaa asunto, allekirjoittaa huoltosopimuksia, jopa tehdä ostoksia verkossa tai yksinkertaisesti hankkia SIM-/matkapuhelinsopimus ja monia muita tilaisuuksia saada pääsy erilaisiin palveluihin. SIM-kortteja, kuten Iliad voit myös ostaa nyt supermarketeista, kuten ESSELUNGA.
 
Useimmissa tapauksissa sinun täytyy rekisteröityä itsesi Italian kansalliseen terveydenhuoltoon (SSN – Servizio Sanitario Nazionale), jos oleskelet täällä pidempään kuin 90 päivää ja tarvitset sitä jopa sen jälkeen, kun olet käyttänyt Codice Fiscalea (Italialainen verokoodi) rekisteröitymiseen Italialaisen terveydenhuoltopalvelun (SSN – Servizio Sanitario Nazionale) kanssa, Italian sairausvakuutuskortilla (Tessera Sanitaria) on < /b>Codice Fiscale Italia tulostettu sen taakse käyttöösi, kun sitä pyydetään skannaamaan.
 
Italialainen sairausvakuutuskortti (Tessera Sanitaria) on yhtä pitkä oleskelulupa kuin Codice Fiscale ( Italian verolaki) ei vanhene. Se tarkoittaa, että vaikka italialainen sairausvakuutuskortti (Tessera Sanitaria) vanhenee, voit silti käyttää sitä Italian verokoodina (verotunnus Italia).
 
Toivottavasti vastasin kysymykseesi, miten hankit Codice Fiscalen verkossa Italiassa. Jos et, voit aina APUANI  (katso kaikki ilmaiset tiedot tai pyydä apua). Onnea lomallesi Italiassa vapaa-ajan & opiskella tai ehkä jopa aloittaa uusi (työ)elämäsi täällä! Et tule katumaan päätöstäsi tulla tänne. Ruoka on jo niin hyvää! Nauti 😉

Olen enemmän kuin iloinen voidessani auttaa:
PYYDÄ APUA HAKEMUSLOMAKKEAN TÄYTTÄMISEEN SINULLE